Левски (София)ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА отмъква трансферна цел на Левски?

ЦСКА следи изкъсо нападателят на Берое (Стара Загора) Вини Трибуле. „Армейците“ още от лятото правят опити да привлекат Трибуле, твърди „Тема Спорт“.

profittips-the best football tips

Kамерунецът с френски паспорт е сред вариантите за подсилване на червената атака. С оглед ограниченото време до затварянето на трансферния прозорец на 29 февруари, от Борисовата градина са насочили поглед към родния пазар.

profittips-the best football tips

Идеята е да се вземе нападател под наем до края на сезона, с опция за перманентен трансфер, който да бъде резерва на Каранга и Фаетон и да свърши работа, ако някой от тях бъде наказан или контузен.

profittips-the best football tips

ЦСКА е имал разговори с Берое за Трибуле още през лятото, но тогава до сделка не се е стигнало. Неговият договор със заралии е до лятото. 24-годишният футболист в миналото бе желан още от ЦСКА 1948 и Левски.

Сред обсъжданите имена е и това на Юго Комано от Пирин, който преди дни се разписа в мрежата на сините, както и на играч от мениджърската агенция, която държи правата на Тобиас Хайнц.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker