ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА отново се справи с Базел

ЦСКА-София надигра Базел във втората си контролна среща от лагера в Австрия. Хората на Саша Илич изиграха много силно първо полувреме, като само вратаря на Базел успя да задържи равенството до полувремето.

profittips-the best football tips

Две минути след почивката Тобиас Хайнц отбеляза единственото попадение в срещатата.

profittips-the best football tips

В 5-ата минута Марк-Емилио Папазов обстрелва вратата на Базел, като това бе първото сериозно положение, но стража на швейцарците отрази шута на младия талант.

profittips-the best football tips

Папазов продължи с изявите, като в 9-ата минута получи пас от дълбочина, спря си топката изключително технично и от воле стреля към вратата, но кълбото мина на сантиметри от горната греда.

profittips-the best football tips

„Армейците“ бяха много по-активния отбор и в 15-ата минута Хитц трябваше да се намесва отново. Този път Шопов се пребори за топката в средата на терена и пусна пас към Папазов, който пък с едно докосване подаде към Шагоян, а той не се посвени да обстреля вратата на съперника си, но вратаря изби в корнер.

profittips-the best football tips

След половин час игра ЦСКА изпълни корнер. Футболист на Базел изчисти, но топката попадна в Петров, който с удар от воле записа поредния точен изтрел във вратата швейцарците, но до гол така и не се стигна.

profittips-the best football tips

Така завърши първото полувреме в което „червените“ имаха тотално надмощие, а швейцарците имаха само един удар.

profittips-the best football tips

Малко след началото на второто полувреме ЦСКА успя да превземе вратата на Хитц. Жираир Шагоян проби по крилото от ляво и подаде към Хайнц, който бе изпуснат от бранителите на Базел и прати топката във вратата.

profittips-the best football tips

Четвърт час преди края на мача Швейцарците изпълниха корнер, след който Рикардо Калафори стреля опасно с глава, но нацели напречната греда.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker