ФутболЦСКА-София

ЦСКА плаща 100 000 евро за Санянг

ЦСКА-София ще плати 100 000 евро на гамбийския Хоукс за правата на Сейни Санянг, съобщи Sportlive.bg, позовавайки се на информация на африканския журналист Фодай Мане. Именно той в началото на седмицата първи съобщи, че левият краен защитник ще бъде трансфериран в България.

profittips-the best football tips

Той потвърди и новината на „Тема Спорт“ от петък, че Санянг ще подпише дългосрочен договор с ЦСКА. Гамбийският футболист е сключил 5 годишен договор с „армейците“ – до лятото на 2028 г.

profittips-the best football tips

„Той игра за един от най-големите отбори в Гамбия и представянето му на клубно ниво му спечели място в националния отбор до 20 години. Там той се превърна в един от най-силните футболисти в състава и бе забелязан в чужбина.

profittips-the best football tips

Ако трябва да се откроят най-добри играчи за Гамбия на Световното първенство, Сейни ще бъде сред тримата, впечатлили най-много с участието си във всяка победа на отбора“, коментира Санянг.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker