ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА подготвя атомна селекция, сред новите и един българин

В ЦСКА вече работят по лятната селекция. „Червените“ имат намерения да привлекат най-малко петима нови футболисти до септември месец, съобщава „Тема Спорт“.

profittips-the best football tips

От „Българска армия“ се очаква да подпишат с централен нападател, двама защитници, халф и крило. Сигурно е, че сред попълненията ще има и поне един българин. В ЦСКА искат да засилят родното присъствие в състава, като за тази цел преди два месеца парафираха с Мартин Стойчев.

profittips-the best football tips

Сред привлечените ще има южноамериканец, а клубът държи под око и още един норвежец, след като през последните 20 месеца подписа с Линдсет, Хайнц и Скаршем. Така за поредна година ЦСКА ще вземе доста нови футболисти през лятото, но и броят на напускащите няма да е малък.

profittips-the best football tips

Най-вероятно 4-5 футболиста ще напуснат клуба. Със сигурност първи ще бъде Лазар Туфегджич, който отдавна не влиза в сметките и през лятото ще се стигне до разтрогване на контракта му.

Мено Кох ще напусне ЦСКА като свободен агент, чийто контракт изтича и няма да бъде подновен. Тръгва си и друг защитник – Иван Турицов. С изтичащ договор е и Енес Махмутович. Вратарят Густаво Бусато пък ще преподпише с червените. Твърди се, че вратарят Густаво Бусато пък ще преподпише с „червените“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker