ФутболЦСКА-София

ЦСКА помоли феновете да не ходят на „Армията“

В навечерието на „Вечното дерби“ тимът на ЦСКА отправи необичайна за футболен клуб молба към феновете си. Той ги помоли да не ходят на клубния стадион, докато тече реконструкцията му. Молбата е свързана с осигуряването на безопасността на феновете, които биха могли да се наранят неволно.

profittips-the best football tips

„Информация за стадиона и призив към феновете

Осъзнаваме, че интересът към реконструкцията на нашия дом е голям и хиляди фенове искат да разберат какво се случва отвътре.

Молим ви, не се опитвайте да влизате на стадиона, където ремонтни дейности ще протичат и утре и безопасността ви не може да бъде гарантирана. Има специален достъп до стадиона и строг пропускателен режим, който не трябва да бъде нарушаван. Апелираме да не поставяте любопитството си над сигурността. Навременна информация ще бъде давана във всеки един етап от случващото се около стадиона.

profittips-the best football tips

На първи април поставихме началото на етап „Демонтаж“ на ст. „Българска армия“. Десетки експерти от фирма „Ростер“ започнаха работа по обезопасяването и направиха първите стъпки по демонтиране на части от съоръжението.

Днес ви запознаваме със свършеното през първата седмица, обяснено във видеото от координатора по безопасност на проекта – Николай Николов. Професионалистите от „Ростер“, които също отправят апел преди утрешното дерби.

В утрешния ден ще ви очакваме половин километър посока центъра, където в 14:45 ч. се изправяме срещу Вечния съперник и в момент на криза имаме най-силна нужда от вас!

В деня на мача билети могат да се купят извънредно от касите на ст. „Българска армия“ от 10:00 ч. до края на първото полувреме на дербито.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker