Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА постигна договорка с един от най-важните си футболисти

ЦСКА е на крачка от разрешаването на основен въпрос през лятото, свързан с един от ключовите си футболисти на тима. Вратарят Густаво Бусато е постигнал договорка за преподписване на контракта си с клуба.

Двете страни са имали три срещи в последните десет дни и се очаква до средата на следващата седмица сделката да бъде осъществена. Напоследък много се спекулираше, че бразилският вратар ще напусне Борисовата градина, но изглежда, че желанието му е да остане в ЦСКА.

profittips-the best football tips

„Имаше футболисти, на които им се насълзиха очите, когато говорихме за подновяване на договори. Конкретен чужденец, на 33 години, вратар“, сподели Стоян Орманджиев на пресконференция по-рано през месеца.

„Аз изгарям от желание да стана шампион с ЦСКА, а не само на думи“, е заявил бразилският страж на шефовете. „При него водещото са не финансите, а проектите и амбицията в клуба“, коментира още по темата Стоян Орманджиев.

Густаво Бусато е един от най-постоянните футболисти на „червените“. През този сеозн вратарят играе на високо ниво под рамката, което даде повод на привържениците на ЦСКА да скандират неговото име.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker