ДЮШСпорт +ТОПЦСКА-София

ЦСКА почете паметта на трагично загиналото дете в Русе

ЦСКА почете паметта на трагично загиналото дете от школата на Дунав Венцеслав Георгиев, който беше убит от мълния по време на тренировка на градския стадион в Русе миналата година през август. Преди петъчната си тренировката, футболистите на „червените“, предвождани от треньора Стамен Белчев разговаряха с бащата и сестрата на момчето и им подариха спортни артикули на отбора, като казаха, че винаги ще има място за тях на новия дом на „армейците“ в „Борисовата градина“.

profittips-the best football tips

Оказа се, че малкият Венци е привърженик на ЦСКА и малко след трагичния инцидент от клуба отново почетоха паметта му, като сложиха фланелка с неговото име и №10 на резервната скамейка по време на мач с Берое.

profittips-the best football tips

„Червените“ заминаха на лагер в крайдунавския град и се подготвят за съботното гостуване с Лудогорец. При победа над разградчани, тимът на Стамен Белчев ще отложи празненствата на своя съперник

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„Почетохме паметта на малкия Венци.

Днес преди тренировката ни в Русе футболисти и треньори поднесоха венец пред плочата на починалия в следствие от мълния Венцеслав Георгиев, който беше фен на ЦСКА. Срещнаха се с баща му и сестра му и се опитаха да вдъхнат кураж, въпреки непреодолимата им болка“.

.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker