ФутболЦСКА-София

ЦСКА привлича още един ляв бек

ЦСКА ще взема още един ляв бек до затварянето на летния трансферен прозорец, информира „Тема Спорт“. Както стана ясно, до часове от Борисовата градина ще представят крайния защитник Сейни Санянг за ново попълнение на тима. 20-годишният играч идва от гамбийския Хоукс ФК, като е бил харесан по време на завършилото наскоро световното първенство за младежи до 20 г.

profittips-the best football tips

След като Брадли де Нойер имаше проблеми с дисциплината, а след това получи и тежка контузия, Саша Илич използваше Тибо Вион по левия фланг. Това обаче не е реалната позиция на Вион, който е и десничар. На „Армията“ искат да привлекат футболист с профила на Де Нойер, който да е титулярна опция за този пост, а Санянг да бъде негова алтернатиа. Гамбиецът е инвестиция за бъдещето на 31-кратните шампиони.

profittips-the best football tips

Той завърши световното първенство в Аржентина с отлично постижение, като попадна на пета позиция по създадени положения с общо 10 в четирите си участия. Левият бек игра пълни 90 минути във всички двубои на тима в надпреварата. Страната се представи доста силно, като в груповата фаза победи Хондурас и Франция с по 2:1 и направи нулево равенство с Южна Корея преди в 1/8-финалите да отпадне от бъдещия шампион Уругвай след поражение с 0:1.

profittips-the best football tips

Освен на световното за младежи Санянг участва на още един голям форум с Гамбия през тази година – купата на Африка, където страната достига финал. Левият бек е титуляр в 5 от 6-те срещи и се отчита с една асистенция.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker