ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА приключва отношения с Георги Йомов

ЦСКА и Георги Йомов ще приключат отношенията си до края на месец юни, съобщава „Тема Спорт“. Тогава изтича 3 годишният договор, който Йомов подписа с „червените“ след трансфера си от Славия през лятото на 2020 г.

profittips-the best football tips

Припомняме, че бившият национал даде положителна проба на забраненото вещество дехидрохлорметилтестостерон след срещата реванш с Македония Гьорче Петров от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите на 28 юли. През март тази година УЕФА спря правата му за 4 години.

profittips-the best football tips

Йомов ще обжалва решението пред Спортния арбитражен съд в Лозана, а делото ще се състои на 28 юни. Шансът наказанието да бъде променено обаче е много малък.

profittips-the best football tips

„УЕФА излезе с решение да спре спортните права на Георги Йомов за период от 4 години. Наказанието се счита за влязло в сила от 25.08.2022 г. През последните 7 месеца клубът и нашите международни адвокати бяха неотлъчно до Йомов и положиха всички възможни усилия да помогнат на футболиста санкцията да бъде намалена „, написаха от ЦСКА на 15 март.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker