ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА приключи преговорите с двама футболисти, ето какво решение взеха

Преговорите между ЦСКА и капитаните Юрген Матей и Иван Турицов приключиха. Двамата няма да преподпишат с клуба и напускат Борисовата градина като свободни агенти. Нидерландецът бе готов да понижи финансовите си изисквания, но не попада в сметките на новия треньор и в крайна сметка ще се раздели с армейците.

profittips-the best football tips

Иван Турицов пък не отстъпи от заплатата, която желае и ЦСКА ще потърси други опции за дясната зона на отбраната. Както е известно, привлеченият от Арда Мартин Стойчев лекува тежка контузия на коляното и ще е готов за игра най-рано през септември. В клуба се завръща преотстъпеният до момента в Пирин Асен Дончев, който също е опция за тази позиция.

profittips-the best football tips

Наемът на Марк-Емилио Папазов в Хебър също приключи. Двамата младоци със сигурност ще останат в ЦСКА през следващия сезон и ще опитат да се наложат в първия състав. Те ще са опция и за дублиращия отбор, който ще се състезава във Втора лига.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker