ФутболЦСКА-София

ЦСКА разкрива изненада със своята нова екипировка

ЦСКА се подготвя да разкрие голяма изненада за своите привърженици с новите екипи за предстоящия сезон, съобщи „Тема Спорт“. „Армейците“ отново се възползват от сътрудничеството с италианския производител Macron, с който вече са били партньори през изминалата година, след шест последователни сезона със световноизвестната марка Adidas.

profittips-the best football tips

Дизайнът на новата екипировка за сезон 2023/24 ще бъде представен пред феновете много скоро, а голямата новина е, че един от резервните комплекти на отбора ще бъде в цвят бордо. Никога досега в историята си ЦСКА не е носил този цвят.

profittips-the best football tips

Очаква се новия екип да бъде третият вариант, докато първите два ще бъдат традиционните червени фланелки с бели гащета и бели фланелки с червени гащета.

profittips-the best football tips

Освен това, от „Армията“ ще бъдат обявени и цените на новите футболни тениски. През миналата година те се продаваха с цени между 90 и 100 лева, а феновете с нетърпение очакват информация за тазгодишните ценови рамки.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker