ТОПЦСКА-София

ЦСКА разкри подробности за ситуацията със своя нов нападател

ЦСКА внесе яснота относно трансфера на Фернандо Каранга. От клуба съобщиха защо нападателят все още не се е присъединил към лагера в Турция. Оказва се, че бразилецът е в родината си и финализира документи. Очаква се да лети за Европа в следващите дни.

profittips-the best football tips

Ръководството уточни че е било наясно, че ще има забавяне с пристигането на състезателя, но е обявило сделката веднага след като Каранга подписал.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба без редакторска намеса:

„Поради големия интерес около трансфера на Фернандо Каранга, бихме искали да уточним, че футболистът финализира документи в родната си Бразилия, като се очаква да лети за Европа в следващите дни.

profittips-the best football tips

Ръководството беше наясно, че предстои забавяне, но за да се избегнат поредни медийни спекулации около трансфера, беше взето решение, сделката да бъде обявена веднага след подписването на договора.

Нека не забравяме, че практика на Запад е нови футболисти да бъдат обявявани предварително, а пристигнаето им да следва седмици по-късно“.

Снимка: ЦСКА

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker