Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА се интересува от еквадорски нападател

Местнитемедии в Еквадор твърдят, че ЦСКА проявява интерес към Майкъл Естрада. 27-годишният нападател е сънародник на доскорошният нападател на червените Жорди Кайседо.

profittips-the best football tips

Понастоящем Естрада е играч на мексиканският Депортиво Толука. През изминалият сезон беше под наем в Крус Асул, който има опция да го откупи от Толука.

profittips-the best football tips

Нападателят е юноша на еквадорския Патрия макар че по-късно преминава в школата на Макара. Именно там записва първите си изяви на зеления терен, записвайки внушителните 72 двубоя и 22 гола. Другите тимове в кариерата му досега са Ел Насионал, Индепендиенте дел Вайе и Д.С. Юнайтед, където е бил под наем.

profittips-the best football tips

Офанзивният футболист е оценен от Transfermarkt на 2 милиона евро. Може да игаре и като ляво крило. Той има 41 мача за националния отбор на Еквадор и беше част от тима по време на мондиала в Катар през миналата година.

Снимка: eluniverso.com

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker