ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА се мести на „Васил Левски“ през пролетта

След като „армейците“ получиха така мечтаното разрешение за реконструкция на стадион „Българска армия“ логично води до въпроса кога ще започне тя. „Тема Спорт“ твърди, че конкретни действия ще бъдат предприети най-късно по време на зимната пауза в първенството, но не е изключено това да се случи и по-рано.

profittips-the best football tips

До края на есенния дял ЦСКА има шампионатни домакинства на Арда, Хебър, Етър и Лудогорец, както и евентуален 1/8-финал за купата. Той ще предшества сблъсъка с орлите, който може да се окаже последен за „Армията“ в настоящия му вид. Червените със сигурност ще стартират пролетния полусезон на „Васил Левски“, където ще домакинстват, докато трае реконструкцията.

profittips-the best football tips

Работата по „изнасяне“ на чашата на сегашния стадион и събарянето му ще бъде завършена в рамките на няколко месеца, а след това за общо 18, до лятото или есента на 2025-а, новото съоръжение по план трябва да е готово.

profittips-the best football tips

През това време отборите от детско-юношеската школа, които сега използват игрищата пред „Армията“, ще се преместят отчасти на базата в Панчарево (по-големите възрасти), както и на други игрища из София.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker