ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА се разделя с нападател

Нападателят на ЦСКА-София Дюкенс Назон се разделя с клуба, пишат във Франция.

profittips-the best football tips

Според информацията хаитянинът, който стана голмайстор на „армейците“ през миналия сезон, ще бъде продаден. Клубове от Турция и Китай имат сериозен интерес към Назон.

profittips-the best football tips

За негов заместник е спряган националът на Гваделупа Матиас Фаетон, за който от Борисовата градина ще заплатят около два милиона евро. Има информация, че агентът на футболиста вече е в София и до часове сделката ще бъде финализирана.

profittips-the best football tips

От ЦСКА също са постигнали договорка с Бейтар (Йерусалим) за покупката на ветерана Данило Асприля, информират БТА. 34-годишният колумбиец направи добър последен сезон за израелците с 18 гола и шест асистенции в 36 мача.

profittips-the best football tips

Асприля, който вече бил подписал личния си договор с „червените“, има сериозен опит в българския футбол. Той изигра 73 срещи с 25 попадение и 15 асистенции за Литекс в периода 2014-2015 година, а през януари на 2016 година беше продаден за 2,5 милиона евро на Ал-Аин (ОАЕ).

„Sportal.bg“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker