ФутболЦСКА-София

ЦСКА-София започва подготовката си днес

ЦСКА-София стартира лятната си подготовка днес сутринта. Футболистите ще преминат през задължителните медицински и функционални изследвания на базата в Панчарево. Първата тренировка за тях ще се проведе в сряда следобед.

profittips-the best football tips

„Червените“ ще започне с камерни тренировки, тъй като някои от играчите са ангажирани със своите национални отбори, а други са взели заслужена почивка, информира „Тема Спорт“.

profittips-the best football tips

ЦСКА ще извършва подготовка в домашни условия до неделя, а след това ще замине за Австрия, където ще прекара двуседмичен тренировъчен лагер. В прекрасния курорт Фулпмес, отборът ще проведе четири контролни мача, като ще се изправи срещу отборите на Ботошани, Базел, Карабах и ВШГ Тирол.

profittips-the best football tips

На 9 юли (неделя) отборът се връща в България, а първият мач от първенството ще бъде гостуването на Хебър в уикенда на 15-16 юли.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker