ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА-София харчи милиони за селекция

ЦСКА-София няма да пестят пари в борбата за шампионската титла през следващия сезон. През изминалия сезон армейците бяха много близо до трофея, но в крайна сметка завършиха без нищо, поради успеха на Лудогорец.
Както вече стана ясно в Борисовата градина ще се проведе голяма селекция, за да укрепят позициите си и за това ще бъдат изхарчени рекордни суми.

profittips-the best football tips

От миналото лято „червените“ промениха своята стратегия и спряха да разчитат изцяло на свободни агенти, като вместо това започнаха да плащат трансферни суми за играчи като Джонатан Линдсет, Брадли де Нойер, Марселино Кареасо и Тобиас Хайнц. Тази тенденция ще продължи през следващия сезон, като 31-кратните шампиони вече са отправили по-високи оферти, отколкото за тези играчи.

profittips-the best football tips

През лятото се очаква на „Армията“ да пристигнат между 7 и 9 нови футболисти, като поне половината от тях ще бъдат закупени от клубове, с които ЦСКА-София има връзка. Това ще бъде най-скъпото трансферно лято за „армейците“ от поне 15 години.

profittips-the best football tips

Най-скъпите им трансфери датират от 2002 година (когато бяха привлечени Велизар Димитров, Емил Гъргоров и Жоао Карлос), 2003 година (Лео Лима и Родриго Соуса) и 2007 година (нападателят Ней и защитникът Никола Вуядинович). Тези трансфери са предшествали последната титла на ЦСКА от сезон 2007/2008.

На „Българска армия“ ще се подсилят във всички линии, като водеха преговори за еквадорския национал Майкъл Естрада. Нападателят, който е собственост на мексиканския Толука е следен от няколко клуба, сред които Пумас и Емелек, а към момента е по-вероятно да остане от другата страна на Атлантическия океан, отколкото да пристигне в Европа.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker