ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА стартира подготовката в Турция със здрави тренировки

Всички играчи на ЦСКА взеха участие във вчерашните първи две тренировки за тима по време на лагера в Анталия, който ще продължи до 24 януари.

profittips-the best football tips

След това „червените“ се местят за още 10 дни в близкия курорт Белек. Сутрешното занимание започна с 15-минутна реч на треньора Нестор Ел Маестро, който събра възпитаниците си в кръг около себе си.

profittips-the best football tips

За първи път пълноценно с новите си съотборници се подготвяше и новото попълнение Улаус Скаршем, който парафира с 31-кратните шампиони два дни преди излитането за Турция.

profittips-the best football tips

Връщането на капитана Юрген Матей в игрови ритъм също върви по план, като той продължава да тренира наравно с отбори. Нидерландецът ще се завърне на терена в съботната контрола с Корона Келце, която ще е първа за него след 6-месечно възстановяване от контузия в коляното. Участие в нея ще вземе и Майкъл Естрада, който пропусна контролата с Литекс заради по-късното си прибиране от Еквадор.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker