ЦСКА-София

ЦСКА с важно съобщение до своите привърженици

ЦСКА пусна абонаментните пропуски за новия сезон. Цените на картите са съобразени с трите домакинства, в които отборът ще бъде без публика, поради наложеното наказание на БФС.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба:

„Абонаментни карти 24/25 са в продажба! Бъди един от нас и тази година!

Тазгодишните абонаментни карти са част от една от по-голяма кампания, изпълнена със спомени, величие и смисъл. Три от най-великите личности в историята на ЦСКА – Манол Манолов – Симолията, Димитър Миланов – Пижо и Стефан Божков – ще бъдат изобразени върху пластиката на картите, а техният лик ще грее върху изрисуван стенопис на базата в Панчарево, за да напомня на всички ни и най-вече на бъдещите поколения футболисти за мъжеството, жертвоготовността и морала, който са изповядвали.

profittips-the best football tips

Част от отбора на Митичните, тези три личности са били сред основните лидери на един ненадминат отбор. Ще си спомняме за техните истории по време на целия сезон, а в бъдеще ще обръщаме внимание и на други герои от „армейското“ минало, които нашите деца не трябва да забравят!

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker