ФутболЦСКА-София

ЦСКА с напредък около стадиона

Ръководството на ЦСКА сподели за напредък относно реконструкцията на стадиона на клуба. Тимът е внесъл дължимата сума от 21 373 500 лева в дружеството „Спортни имоти Българска армия“, което е съвместно притежавано от ЦСКА и държавата.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува клубния анонс без редакторска намеса:

„Днес бяха внесени 21 373 500 лв. в „Спортни имоти Българска армия“ (СИБА) – съвместното дружество между държавата и ЦСКА. С това изпълнихме законовия си ангажимент да инвестираме общо 28 498 000 лв. в дружеството.

Средствата ще бъдат използвани за реконструкция и модернизация както на ст. „Българска армия“, така и базата в Панчарево, която също имаме стремежа да преобразим.

profittips-the best football tips

Не очакваме всичко дасе случи гладко и по вода. Напротив – знаем, че ще срещаме проблеми от недоброжелатели и ще се сблъскваме с редица казуси, но сме твърдо решени да се справим с всичко по пътя към изграждането на нов „армейски“ дом“.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker