ФутболЦСКА-София

ЦСКА търси конкурент на Бусато в рамките на вратата

Не е тайна, че Густаво Бусато е почти несменяем. Когато той не е контузен или наказан, бразилецът задължително е на вратата и е един от най-силно представящите се играчи в ЦСКА.

profittips-the best football tips

Наказанието на Бусато след червения картон срещу тима на Черно море показа пробойна на вратарския пост. 30-годишният Димитър Евтимов не е готов да го конкурира, а третият страж на тима Марин Орлинов се представя добре, но на този етап му е рано да бъде хвърлян в центъра на събитията.

Ръководството на ЦСКА планира да потърси млад вратар, който да бъде алтернатива на Бусато. Планът е двамата да си бъдат конкуренция и на по-късен етап младокът да застъпи сред титулярите. На Димитър Евтимов ще му бъде предложено да бъде трети избор на тима и ако не поиска, вероятно ще бъде продаден, оставяйки третото място сред вратарите в тима на Марин Орлинов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker