ТОПЦСКА-София

ЦСКА умува за нов договор на капитана си

Ръководството на ЦСКА се колебае дали да предложи нов договор на Юрген Матай. Настоящият контракт на централния защитник с „червените“ изтича на 30 юни.

profittips-the best football tips

За това информира нидерландското издание sportnieuws.nl. То прави анализ на играчите от Ниската земя в чуждестранни клубове, чиито контракти са до лятото на 2024-а година и дали те ще останат в отборите си.

profittips-the best football tips

В списъка фигурира и другият нидерландец на „Армията“ – Брадли де Нойер. Двамата дълго време лекуваха контузии, като Де Нойер се очаква да се завърне на терена през март.

profittips-the best football tips

30-годишният Матай ще започне пълноценни занимания с тима още в началото на подготовката и ще е на линия за старта на пролетния дял. Централният бранител дойде при „червените“ през лятото на 2020-а година от Спарта Ротердам, а преди това е играл в Екселсиор. През януари 2022-а година той поднови контракта си с ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker