ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА уреди всичко по преместването на юношите

ЦСКА вече е уредил всичко по преместването на детско-юношеската си школа, съобщава „Тема спорт“. Както е известно, в момента повечето набори тренират на игрищата пред стадион „Българска армия“.

profittips-the best football tips

Най-вероятно в началото на следващия месец, там ще започна да се провежда мащабно разчистване и подготвяне на терена за предстоящата реконструкция.

profittips-the best football tips

От Борисовата градина вече имат подписани договори с три комплекса, където ще отидат децата от ДЮШ, когато това се случи. Става въпрос за терените на ВТУ „Тодор Каблешков“ в квартал „Слатина“ (по-известни като ПЖИ-то), тренировъчните игрища зад фитнес център „Ситняково“, които се намират и в непосредствена близост до парка на Военната академия, както и спортен комплекс „Бонсист“ в Студентски град. Именно там някои от отборите може да играят и мачовете си от първенствата на БФС.

profittips-the best football tips

Идеята е цялата школа да се премести на клубната база в Панчарево е неосъществима, тъй като, от една страна, няма достатъчно терени, а от друга, локацията не е благоприятна за децата от по-малките набори, които трябва да бъдат водени на тренировка от своите родители.

Терените на „Българска армия“ също не бяха оптимален вариант до момента. Заради парковата среда в Борисовата градина влизането на автомобили до стадиона е ограничено. Освен това игрищата са маломерни и в лошо състояние. Затова и преместването от тях идва в точен момент.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker