ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА уреди контрола с добре познат гранд

По време на лятната си подготовка ЦСКА-София уреди спаринг с швейцарския Базел, съобщава „Тема Спорт“.
„Армейците“ се подготвят за най-интригуващата си проверка. Момчетата водени от Саша Илич ще срещнат общо пет съперника.

profittips-the best football tips

Първата от тях е с румънския Ботошани, който е завършил на 11-то място в първенството на северната ни съседка. Договорени са два мача с местни отбори, като единия е от елитното австрийско първенство, а другият е с тим от аматьорските нива.

profittips-the best football tips

Очаква се до дни от Борисовата градина да обявят официално програмата за подготовката си, като съобщят датите и часовете за мачовете. Все още няма информация дали всички контроли ще бъдат излъчвани по телевизията, но почти сигурно това ще се случи.

profittips-the best football tips

Както е известно в последните три еврокампании армейците и швейцарския гранд се срещнаха два пъти в плейофите за влизане в групите. Първият път ЦСКА победи с 3:1 на “Санкт Якоб Парк” и си проправи път до Лига Европа. През изминалата година червените се наложиха над опонента с 1:0 в София, но загуба с 0:2 в Швейцария лиши тима от участие в групите на Лигата на конференциите.

На мястото на което се готви ЦСКА, ще бъдат още отборите на Удинезе, Базел, Панатинайкос, Легия Варшава, Ференцварош, Карлсруе и втория тим на Байерн Мюнхен. Италианското издание „Messaggero Veneto“ пише, че е възможна контрола между Удинезе и ЦСКА.

След завръщането от Австрия червените ще изиграят и една проверка на българска земя, преди началото на която ще се състои и официално представяне на тима за новия сезон.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker