Първа лигаТОПФутбол

ЦСКА ще опита да повдигне духа си, а Лудогорец – да подсигури поредната титла

Тимът на ЦСКА е в доста неприятна ситуация. Треньорската смяна не повлия особено добре и тимът продължава с неубедителното си представяне. Стамен Белчев отпадна за Купата от Ботев Пловдив и като цяло има доста слаби резултати в третия си период начело на тима.

profittips-the best football tips

Лудогорец е в другата крайност. Пролетта за тима от Разград е по-скоро спокойна и резултатите са повече от задоволителни. Тимът пропусна да отпразнува поредната титла след като завърши наравно с Крумовград в миналия кръг, но победа днес отново ще го направи шампион.

profittips-the best football tips

Двубоят между двата тима обикновено е пълен с напрежение и емоции. Този път те сякаш ще са по-малко от обикновено – Лудогорец имат няколко двубоя до края на сезона, за да подпечатат съвсем спокойно титлата, а ЦСКА е тимът, който трябва да се бори с Черно море за второто място и напрежението е по-скоро върху „армейците“.

profittips-the best football tips

Ще можете да проследите в реално време двубоя между Лудогорец и ЦСКА тази вечер от 19:30 часа в TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker