Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА ще опита да се възползва от издънката на Черно море

Тази вечер от 20:15 часа ЦСКА гостува на Арда. Двубоят от последния редовен 30-ти кръг се явява първи на Стамен Белчев за първенство макар след завръщането му начело на първия отбор. През седмицата той направи повторен дебют в полуфиналния мач за Купата на България с Ботев, загубен с 0:1.

profittips-the best football tips

ЦСКА има отлична възможност пред себе си да се изкачи до второто място в подреждането, след като вчера Черно море направи грешна стъпка при гостуването си срещу Пирин. Предпоставки за „червена“ победа са налице, тъй като Арда досега няма победа срещу днешния си съперник в исторически план.

profittips-the best football tips

„Армейците“ обаче загубиха три от последните си четири мача и като цяло представянето на тима е непостоянно. За последно двата тима се срещнаха в края на февруари в четвъртфинален мач за Купата на България, а любопитното е, че тогава повторен дебют направи треньорът на кърджалийци Николай Киров. От друга страна Стамен Белчев е бил наставник на днешния си опонент, така че днес той ще се завърне на добре познато място – „Арена Арда“.

profittips-the best football tips

Двубоят между Арда и ЦСКА ще можете да проследите в реално време на TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker