ЦСКА-София

ЦСКА ще оскъпи билетите за пролетния полусезон?

ЦСКА-София ще използва само половината от Националния стадион „Васил Левски“ за домакинствата си през пролетта. Както е известно, „червените“ се местят там заради предстоящата тотална реконструкция на „Българска армия“.

profittips-the best football tips

Изключение ще има само за дербито с Левски и за някои от двубоите в плейофите. Очаква се във вторник ръководството на ЦСКА да обяви цената на билетите за мачовете на „Васил Левски“. Възможно е да има промяна в тяхната себестойност спрямо срещите на „Армията“ през есента, тъй като клубът ще трябва да плаща наем за съоръжението.

profittips-the best football tips

В първия пролетен кръг „червените“ приемат Ботев (Враца). Двубоят е на 18 февруари (неделя) от 17:45 часа.

profittips-the best football tips

На 28 февруари (сряда) пък е четвъртфиналът за купата с Арда. Талоните отново ще се разпространяват чрез системата URBO. За двубоя с врачани те ще са достъпни онлайн от вторник, а от петък ще са на касите на „Васил Левски“. Днес ЦСКА трябва официално да подаде цените на талоните към компанията.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker