Други отбориПърва лигаФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 взема бразилец, предлага на Локо размяна на играчи

Тимът от Бистрица продължава с трансферите след като това лято вече привлече половин дузина нови. Най-новият играч, обявен от Цветомир Найденов, е халфът на Лейшоеш Талис.

profittips-the best football tips

Бразилецът е на 27-години и през миналия сезон се е отчел с 28 мача и 8 гола във втория ешалон на португалския футбол. Освен за Лейшоеш е играл за бразилските Коимбра, Боа Еспорте, Деспортива, Атлетико Минейро, както и за португалския Оливейрензе.

profittips-the best football tips

Успоредно с това младият софийски тим е отправил оферта към Локомотив Пловдив за вратарят Динко Хоркаш, защитникът Матеус и офанзивният футболист Джовани според Gong.bg. За целта е предложена размяна като от своя страна ЦСКА 1948 предлага Стив Фуртадо, Ангел Бастунов, Марио Топузов и Бирсент Карагерен.

profittips-the best football tips

Последният дойде именно от Локомотив Пловдив, но в крайна сметка не оправда очакванията на тима. В следващите дни ще стане ясно дали и кого ще привлекат те от пловдивския тим.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker