Първа лигаЦСКА 1948

ЦСКА 1948 изпусна да победи словенски гранд

Отборът на ЦСКА 1948 стартира с равенство летния си лагер в Словения. Футболистите на Атанас Рибарски завършиха наравно 1 : 1 срещу Марибор. Попадението на българския тим падна от дузпа изпълнена от Бирсент Карагарен в петата минута, но пет минути преди края на мача домакините успяха да се доберат до равенство след блестящо изпълнение на Судани от воле.

profittips-the best football tips

Още в самото начало на двубоя българският отбор получи правото да изпълни дузпа след като Макс Уотстън препъна Педриньо в наказателното поле. Бирсент Карагарен беше безкомпромисен и изпрати топката в долния десен ъгъл на вратата.

profittips-the best football tips

Домакините имаха шанс в 26-ата минута да изравнят резултата след атака отляво по нападението, но ударът с глава на Якупович беше спасен от Елитон. Словенският гранд продължи с натиска си,а в 34-ата минута топката беше центрирана в наказателното поле на ЦСКА 1948 от Мартин Милец. Свен Карич беше оставен напълно непокрит и стреля с глава, но топката мина близо край вратата на ЦСКА 1948.

profittips-the best football tips

Атанас Рибарски направи една променя след края на полувремето, като в игра пусна Даниел Наумов,който замени на вратата Ганев.

В 54-ата минута Октавио елиминира много технично съперник и пусна вдясно за Стефан Цонков. Той центрира добре, но Педриньо не успя да засече топката с глава и се размина с нея.

В 58-ата минута се стигна до най-лошата новина в български тим Октавио получи контузия на лявото коляно след единоборство и изпитваше сериозна болка.

Пет минути преди края на мача Марибор успя да изравни резултата по фантастичен начин. Иван Бърнич центрира от корнер, а Хилал Судани нанесе силен удар от воле, след като защитата на ЦСКА 1948 се пропука.

В добавеното време Марибор имаше шанс да грабне победата, но нападателят не стреля от малък удар и не успя да вкара топката в мрежата.

ЦСКА 1948 1:1 МАРИБОР

1:0 Карагарен (5-дузпа)

1:1 Судани (85)

Съставите:

ЦСКА 1948: Генадий Ганев – Стефан Цонков, Емил Виячки, Елитон, Том Рапнуи – Бирсент Карагарен, Емил Ценов, Октавио, Стоян Стоичков – Педриньо, Валентин Йосков

Марибор: Мено Бергсен – Марк Щрайнар, Марко Божич, Ян Репас, Алиаш Антолин – Арнел Якупович, Макс Уотсън, Мартин Милец, Шоштарич Свен Карич, Марин Лаушич – Кайоде Исхак Рафиу

Следващият приятелски мач на ЦСКА 1948 е срещу Сепси – носителят на купата на Румъния.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker