Първа лигаФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 и Лудогорец си стиснаха ръцете за Чочев: Той няма да играе срещу столичани

Лудогорец и ЦСКА 1948 са сключили неофициална спогодба относно трансфера на Ивайло Чочев, пише „Спортал“. Двете страни имат джентълменско споразумение, че голмайсторът на миналия сезон в шампионата няма да излиза на терена, когато „орлите“ играят с „червените“ от Бистрица, независимо за кой турнир става въпрос.

profittips-the best football tips

Както е известно, преди няколко дни разградчани финализираха привличането на Чочев, който беше капитан и лидер в тима на ЦСКА 1948 в последните три години. Спекулира се, че от софийския клуб ще приберат над 1 милиона лева от трансфера на 31-годишния състезател.

profittips-the best football tips

Сделката стана факт само няколко дни след мача за Суперкупата, в който се срещнаха двата отбора. За българския национал това бе последният двубой с екипа на ЦСКА 1948, като той се отчете с ключова асистенция с пета, с която столичани изравниха резултата и стигнаха до изпълнение на дузпи.

profittips-the best football tips

В следващите седмици ЦСКА 1948 и Лудогорец трябва да изиграят още три мача помежду си. Двата тима се изправят един срещу друг в четвъртфиналите за Купата на България. Любопитно изказване направи Чочев непосредствено преди жребия. Той заяви като играч на ЦСКА 1948, че иска „червените“ да са домакин и съперник да не е Лудогорец. По ирония на съдбата, се случи точно обратното и тимът на Николай Панайотов ще гостува на „Хювефарма арена“, а по-любопитното е, че Чочев вече е играч на „орлите“.

Другите два двубоя са част от програмата на редовния сезон на Първа лига, тъй като мачът през есента бе отложен, поради евроангажиментите на „зелените“ в турнира Лига Европа, където играха плейоф за влизане в групите срещу Аякс.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker