ФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 преговаря с национал

ЦСКА 1948 преговаря с халфа Янис Карабельов, информира „Тема Спорт“. В сряда той е бил на разговор в клуба. Последните три сезона бившият национал прекара в унгарския Кишварда. През изминалата кампания националът бе на терена в 30 шампионатни двубоя, в които отбеляза 1 гол. Все още обаче не е ясно дали ще приеме офертата на тима от Бистрица.

profittips-the best football tips

ЦСКА 1948 са уредили 5 престижни контроли по време на лагера в Словения. Вече бяха обявени приятелските срещи с отборите на Марибор (26 юни), Сепси (29 юни) и Динамо Загреб (3 юли), а мачовете с гръцките Панатинайкос (5 юли) и Арис Солун (9 юли)

profittips-the best football tips

Вчера ЦСКА 1948 привлече пореден защитник. Благодетелят на клуба Цветомир Найденов анонсира албанеца Ерденис Гурища с публикация във Фейсбук и написа „Успех, професоре“.

profittips-the best football tips

Гурища е 28-годишен и действа като десен бек. Той е капитан и юноша на местния Влазня – това е и единственият му отбор в досегашната кариера. През миналия сезон Гурища има 40 мача и 2 асистенции, а сега идва в Бистрица като свободен агент, тъй като договорът му изтича на 30 юни. Тимът вече взе няколко крайни защитници – Том Рапнуи, Мики Орачев и Пиер-Даниел Ндинга.

„Тема Спорт“
Снимка: Gong.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker