Първа лигаФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 се разделя с половин отбор след края на сезона

ЦСКА 1948 ще се раздели с петима футболисти след края на настоящия сезон. Става въпрос за Даниел Наумов, Генадий Ганев, Емил Виячки, Джонатан Перейра и Никола Илиев.

Двамата вратари Наумов и Ганев, централният защитник Виячки и десния бразилески бек Джонатан са с изтичащи договори, които е ясно, че няма да бъдат подновени. Младежкият национал на България е под наем от Примаверата на Интер и най-вероятно ще се завърне при „нерадзурите“.

Възможно е „червените“ да се разделят и с полузащитника Стоян Стоичков. Той загуби мястото си в първия отбор още в началото на настоящата кампания, макар да игра в евромачовете срещу ФКСБ. През последните месеци записа мачове за втория и третия тим.

Отборът, воден от Валентин Илиев, се бори за участие в бараж за Лигата на конференциите срещу Черно море или ЦСКА. След като Ботев Пловдив спечели Купата на България, шансовете за финален мач със залог евроквота са по-големи. Тимът има 45 точки, с една пред Арда и четири пред Славия, три кръга преди края на сезона.

За ЦСКА 1948 предстои гостуване в Кърджали, след което домакинство на носителя на Купата, а последният мач от плейофите е на стадион „Александър Шаламанов“ срещу „белите“.

„Dsport“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker