Първа лигаФутболЦСКА 1948

ЦСКА 1948 спечели генералната си репетиция за Суперкупата, нападател се завърна след 9 месеца

ЦСКА 1948 завърши победоносно контролите, след като надделя с 2:0 като гост на Хебър Пазарджик. Столичани реализираха по едно попадение през всяко от двете полувремена, като точни бяха младежкият национал Никола Илиев и капитанът Ивайло Чочев.

profittips-the best football tips

Мачът на стадион „Георги Бенковски“ бе последен за „червените“ преди двубоя за Суперкупата на България срещу Лудогорец, който е другата събота, 10 февруари, на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

profittips-the best football tips

Срешата бе белязана и от завръщането на нападателя Евгений Сердюк, който отново е на терена след деветмесечно отсъствие. Той бе получил тежка контузия в коляното.

profittips-the best football tips

„Много съм щастлив да се върна на терена, много очаквах този момент и беше добре всичко около подготовката. Благодаря на съотборниците ми за помощта. Винаги мисля напред.

Поставям си най-високите цели, а докъдето мога, ще стигна. Ще видим кога ще мога да играя 90 минути. Чувствам се много добре“, заяви украинският нападател.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker