ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 уреди нов играч, който огорчи досегашния си клуб

ЦСКА 1948 ще привлече Вергил Янев от Вихрен Сандански, съобщиха от третодивизионния клуб. По предварителни очаквания играчът би трябвало да бъде част от втория отбор на „червените“, но няма да е изненада, ако се озове и в третия състав, играещ в Югозападната Трета лига.

profittips-the best football tips

Футболистът пристигна в клуба от Сандански след третия кръг на есенния дял от сезона и веднага му бе даден шанс от старши треньора Наджи Шенсой. Янев е дефанзивен полузащитник, но през есента за Вихрен игра като централен бранител.

profittips-the best football tips

„Разочарован съм! Дори това е малко, за да опиша ситуацията. Истината е, че ако не бях дал шанс на този играч през есента, нямаше да се стигне до интерес към него.

profittips-the best football tips

На практика той не води лятна подготовка с Вихрен, а се присъедини три кръга след началото на шампионата. Бе му даден шанс, а сега си тръгва по този начин…“, коментира старши треньорът Шенсой по повод решението на Вергил Янев.

Футболистът е роден на 13 март 2002 година, юноша е на Пирин Благоевград, а в кариерата си е играл и като преотстъпен в Струмска слава Радомир.

След голямата чистка в клуба, за която TribunaSofia.bg ви информира по-рано, както и двата изходящи трансфери на основните футболисти Георги Русев и Симеон Петров, ЦСКА 1948 се активизира на трансферния пазар. „Червените“ са се споразумяли със Септември Симитли за голмайстора им – Симеон Димитров.

profittips-the best football tips

ЦСКА 1948 привлече и още двама футболисти от Трета лига. Става въпрос за Ивайло Марков и Борис Димитров, които пристигат на стадиона в Бистрица от Чавдар Етрополе.

Снимка: TribunaPlovdiv.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker