Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Черно море срещу ЦСКА в битка за върха на „Тича“

Черно море е домакин на ЦСКА в дербито на 22-ия кръг в Първа лига. Двубоят е на стадион „Тича“ започва в 15:15 часа. Главен съдия на мача е Валентин Железов. 

profittips-the best football tips

За първи път от дванадесет години три отбора имат равни точки на върха – Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Днешните съперници влизат в битка за върха с актив от 45 точки.

profittips-the best football tips

„Моряците“ започнаха пролетния полусезон със загуба с 1:3 като гост на Лудогорец Тимът на Илиан Илиев все още не е изпитвал вкуса на поражението на своя стадион през този сезон – цели 9 победи и само едно равенство. Отличната новина за треньора е завръщането в групата на двама основни защитници – Влатко Дробаров и Даниел Димов. Първият беше наказан срещу „орлите“, докато вторият – контузен. Напусналият преждевременно терена с трамва в Разград Цветомир Панов също е на линия и попадна в групата за двубоя. 

profittips-the best football tips

ЦСКА стартира с класически успех у дома над Ботев Враца. Срещу най-добрия домакин – Черно море, се изправя най-силният гост. „Армейците“ победиха в седем от десетте си мача, а в два от тях завършиха наравно. Сред титулярите вероятно ще се завърнат Густаво Бусато и Марселино Кареасо. Двамата изтърпяха наказанията си срещу врачани и са в групата за дербито на „Тича“ днес. Мено Кох отпадна от групата на Ел Маестро, а Брадли Де Нойер все още не е готов да се завърне на терена.

В края на август двата отбора се срещнаха на „Армията“ и не успяха да се победят – 1:1. „Червените“ поведоха с гол на Дюкенз Назон, но в последния четвъртчас на мача „моряците“ изравниха чрез Влатко Дробаров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker