НационалиФутбол

Шести футболист отпада от състава на Илиан Илиев за контролите на България

Илия Груев-младши отпада от състава на националния отбор на България по футбол за контролните срещи с Румъния в Букурещ на 4 юни и срещу Словения в Любляна на 8 юни, съобщиха за БТА от щаба на „лъвовете“. Националите се събират утре в Национална футболна база в Бояна за началото на подготовката за двубоите с Румъния и Словения.

profittips-the best football tips

Халфът се чувства преуморен физически и психически след натоварения край на сезона с клубния си тим Лийдс, завършил с драматична загуба с 0:1 за йоркширкци от Саутхямптън в неделя на „Уембли“ в директен мач за влизане в английската Висша лига.

24-годишният Груев се превърна в ключова фигура за своя отбор от Острова, като изигра 26 мача от началото на календарната година, шест от които в последния малко повече от месец.

profittips-the best football tips

Той е шестият футболист, който отпада от сметките на старши треньора Илиан Илиев, който първоначално обяви група от 28 футболисти за двете контроли през следващия месец. Петко Христов (Специя, Италия) и Лукас Петков (Гройтер Фюрт, Германия) няма да бъдат на разположение поради контузии, а Лудогорец не пусна на лагер тримата повикани Спас Делев, Тодор Неделев и Антон Недялков заради натоварения календар на разградчани.

profittips-the best football tips

Илиан Илиев вече повика трима нови играчи в разширения състав. Това са капитаните на ЦСКА 1948 и Черно море Радослав Кирилов и Васил Панайотов, а последното име е левият краен бранител на Локомотив Пловдив Ангел Лясков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker