Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Шок в ЦСКА! Чужденец е в неизвестност след двубоя с Лудогорец

Нидерландският бек на ЦСКА Брадли Де Нойер е в неизвестност след съботната загуба на „червените“ с 1:3 от Лудогорец в Разград, в която той започна като титуляр. В неделя футболистите получиха почивка от треньора Стамен Белчев, а в понеделник следобед защитникът не се яви на първата тренировка за новата седмица.

profittips-the best football tips

Официалната информация от клуба гласи, че Де Нойер е с вирусно заболяване, но никой в състава няма представа къде се намира бранителят – нито съотборниците му, нито спортно-техническият щаб. Той не отговаря и на обажданията на телефона си, твърди „Тема Спорт“.

profittips-the best football tips

Това е поредната издънка на 26-годишния футболист в дисциплинарно отношение, тъй като той постоянно нарушава режима, като запознати твърдят, че често прекалява с алкохола и нощния живот.

profittips-the best football tips

Новият силен човек в ЦСКА Стоян Орманджиев в две медийни изяви ясно изрази мнението си за защитника. Първо директорът отчете, че при сходна контузия левият бек се е възстановил много по-бавно от сънародника си Юрген Матей, което зависи от неговото лично отношение, а след това заяви категорично, че в състава има футболисти, които не спазват дисциплината и ще бъдат освободени. Предполага се, че това изречение е насочено именно към Брадли Де Нойер.

Той почти цял сезон лекуваше контузия, от която Матей се възстанови за началото на зимната подготовка. След завръщането си на терена пък се вижда, че не е в оптималната си форма, При гостуването на Лудогорец, той започна като титуляр за първи път от почти цяла година, като беше най-активен и при стълкновенията през втората част и заслужаваше да бъде изгонен.

Сериозните проблеми с дисциплината ще доведат до прекратяването на договора на Брадли Де Нойер, който изтича следващото лято. Първо обаче нидерландецът трябва да бъде открит.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker