Левски (София)Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Ще има ли гостуващи фенове на Вечното дерби в събота?

Стана ясно, че представители на Левски и ЦСКА ще имат среща с полицията утре, съобщава „Тема Спорт“. На въпросната среща ще бъде обсъдено дали да бъдат допускани гостуващи фенове на дербито в събота. В случая това ще са привърженици на „сините“.

profittips-the best football tips

Само преди две седмици бе последното издания на дербито между „сини“ и „червени“ на националния стадион и той отново бе превърнат в арена на престрелка със сигнални ракети между агитките. Тогава пострадаха жена и дете.

profittips-the best football tips

В дните след това собственикът на Левски Наско Сираков беше категоричен, че на дербито вече трябва да присъства само домакинска публика. От ЦСКА пък нарекоха подобно решение бягане от отговорност и настояха за тежки персонални наказания на хулиганите.

profittips-the best football tips

На 12 април двата клуба заедно с президента на БФС Георги Иванов проведоха среща с вътрешния министър Калин Стоянов по наболелия въпрос. Нов разговор с органите на реда утре ще определи дали ще има фенове на Левски в събота.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker