Левски (София)ТОП

Юбилейната фланелка на Левски се оказа копирана от екип, попаднал в класация за…

На пресконференцията вчера ръководството на Левски представи „най-уникалната фланелка, правена у нас досега“ по повод 110-годишниния юбилей от създаването на клуба. Идеята е на изпълнителния директор Даниел Боримиров, а в основата на проекта е отговорникът за маркетинга и управител на официалния магазин Виктор Викторов.

profittips-the best football tips

Боримиров съобщи, че са изработени 8000 бройки, а мажоритарният собственик Наско Сираков разкри, че проектът е на стойност 500 000 лева.

Оказа се обаче, че дизайнът на тениската не е толкова oригинален, колкото изглежда. Екипът е доста сходен с този, които през 2010 г. Мюнхен 1860 пуска по повод 150-годишнината си. Любопитен факт е, че именно Даниел Боримиров защитаваше цветове на немския тим.

profittips-the best football tips

Фланелката на Мюнхен 1860 и Левски е с доста любопитен дизайн, който те пренася в историята на клуба, но мненията за нея са доста разнопосочни. Така в класация, направена през 2020 г., сайтът KickOff поставя екипите Мюнхен 1860 сред 11-те най-грозни за всички времена.

profittips-the best football tips

В нея има и други любопитни находки – екипите с дизайн на скелети на нискоразредния испански Самора, тези на Паленсия, „махнали кожата“ на футболистите на тима, потниците на Камерун от Мондиал 2002, каубойските одежди на Колоради Карибус, просъществувал едва един сезон.

Фланелката на Левски е двулицева и това е може би елементът, който я откроява от тази на Мюнхен 1860. Вижте прикачените кадри и преценете сами:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker