Левски (София)ТОПФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Ясни са новите акционери в Левски

Бяха обявени физическите и юридически лица, които са закупили акции на „сините“ по време на процедурата по увеличаване на капитала. Левски продаде 117 123 акции на обща стойност 585 615 лева.

profittips-the best football tips

Най-голям дял от акциите е закупен от Сдружение „Бизнес за Левски – Бизнес клуб“ – 43 110 акции за сумата от 215 550. Най-много акции пък сред физическите лица са отишли при бившият собственик на клуба Тодор Батков. Той е придобил 20 000 акции за 100 000 лева.

profittips-the best football tips

Следващите по брой закупени акции са Борислав Георгиев с 4002 акции за общо 20 100 лева и Росина Борисова с 4000 акции, стрували ѝ 20 000 лева. Акции е закупила и по-малката дъщеря на Наско Сираков Виолета Сиракова – Коруджиева, която е платила 1245 лева и в замяна е станала собственик на 249 акции.

profittips-the best football tips

Тити Папазов също вече е миноритарен акционер. Новите му 1001 броя акции са с обща емисионна стойност 5005 лева. Припомняме, че приходите от тази емисия ще отидат за погасяване на дълговете към НАП.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker