Левски (София)ТОПФутбол

Асен Митков: За Левски е задължително да играе в Европа

Футболистът на Левски Асен Митков коментира победата с 2:1 срещу Локомотив Пловдив на „Лаута“. Той сподели, че за „сините“ е задължително да играе в Европа.

„Беше труден мач, допуснахме една грешка. Цяла седмица тренирахме за това, но ни вкараха. Реагирахме. Вкарахме два гола и затворихме мача през второто полувреме“.

profittips-the best football tips

„Ние сме много разочаровани, че не успяхме да се класираме за Европа. За Левски е задължително, но така се поучи. Днес играхме за нашите фенове. Бяхме длъжни да изиграем добре мача“, добави той, след което говори за асистенцията си при гола на Рикардиньо.

„Хубаво движение от негова страна (на Рикардиньо), добър пас и се радвам, че успя да отбележи. Труден сезон за нас. Разочаровани сме от всичко, което стана. Надявам се през новия сезон да покажем по-добри игри и резултати“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker