Първа лигаФутбол

Капитанът на Лудогорец: Победа срещу ЦСКА ще бъде малко по-сладка от друг път

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков говори на пресконференцията на клуба преди домакинството срещу ЦСКА от 33-ия кръг на Първа лига, в което разградчани могат да спечелят шампионската титла за 13-ата поредна година.

profittips-the best football tips

„Настроението в отбора е добро, готвим се за един много сериозен мач. Имаме още много работа да свършим, имаме два много сериозни мача – с ЦСКА и след това финалът за Купата с Ботев Пловдив.

Мисля, че се готвим по най-добрия начин и сме готови за всеки един двубой да покажем добро лице, все пак се готвим да бъдем шампиони“, сподели опитният бранител.

profittips-the best football tips

„За нас срещу всеки един отбор ни е мотивация да бъдем шампиони, независимо дали ще бъде ЦСКА, Левски, Ботев, Локо.Винаги има мотивация и желание да се докажеш, да покажеш, че си най-добрият отбор, най-добрият колектив, най-добрият тандем в България.

Утре мачът ще бъде малко по-различен, малко по-мотивационен и ще бъде малко по-сладко от друг път“, заяви Недялков.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker