Първа лигаФутбол

Крушарски коментира слуховете за Томаш в ЦСКА

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира слуховете за преминаване на треньора на тима в ЦСКА през лятото. Той говори и по други теми след загубата на тима му от Левски в двубой без особено голямо значение заради събитията на финала за Купата на България.

“Ние, ако чакаме винаги крайния срок, влакът отдавна ще е заминал, така че аз си го казах преди 3-4 месеца, че изобщо не трябва да се чака, а трябва да се гони от началото до край. Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш. За тези два двубоя аз държа да видя това, което е стояло на резервната скамейка. Едни ги видях вече къде са, да видим още някои, ако има, и ще знаем какво търсим.

Защитата ни е идеална. Млади момчета, показват си, ще останат. Остава сега да видим полузащитниците и нападател си имаме.“

„В България най-обичаме да си дрънкаме празни чинии и всеки говори за нещо, което не го е виждал и чувал. Да си фантазираме сме номер 1″, каза Крушарски относно трансфера на Томаш в ЦСКА.

„Аз не съм спрял да говоря за закон на спорта. Не съм спрял и да ръчкам в тази посока. Няма да отстъпя до последно. Аз си направих труда да се поровя дълбоко в темата и ако ви кажа колко пари ще оправят българския футбол и всичко ще върви по мед и масло, няма да повярвате. С едни 300, 400 млн. Българският спорт ще има и олимпийски, и световни шампиони.

Той /бел. ред. Локомотив/ никога не е бил слаб. Тези последните години Локомотив си показва своето, а ще продължи да го подобрява. Мисля, че ще стане за Нова Година, ама не знам за коя.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker