Други отбориЛевски (София)Първа лигаФутбол

Станислав Генчев: Аз съм бивш футболист на Левски и не виждам причина феновете да не ме посрещнат добре

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев коментира равенството 2:2 срещу ЦСКА в София. Това бе петнадесети пореден мач без загуба в Първа лига за неговия отбор.

„Искам да кажа, че съм горд от моите футболисти и поведението им през целия мач. Въпреки че имахме проблеми, наказани, контузени и само двама, които могат да влязат от пейката, момчетата вярваха, че можем да постигнем успех. Не се предадохме и вкарахме. Когато човек се труди, бива възнаграден. Опитахме всичко възможно да изравним. Основни футболисти напуснаха, влязоха млади момчета от скамейката. Малко нещата се объркаха, но постигнахме резултат“, сподели Генчев.

profittips-the best football tips

„Мачът започна по най-добрия начин за нас. Първото полувреме дори можеше да водим в резултата. ЦСКА изпитваше сериозни проблеми да ни пресира. Второто полувреме ЦСКА имаше предимство. Има си причини. Благодаря на футболистите за цялостното им поведение. Всички са заслужили резултатът да е такъв. Колкото е важен вратарят, толкова и нападателят. Наблягал съм винаги на колектива. Сплотени момчета, които се борят и не се предават“, коментира той.

„Тонев е отдавна със сериозна контузия. Цветанов има пукната костица. Кацаров получи контузия. Те са аут до края на сезона. Клайдер е наказан. Няма как да не ни се отрази. Футболистите на техните места се представиха изключително добре“.

„Не, няма как да ни повлияе (слуховете относно Левски). Концентрирани сме да завършим сезона без загуба. Когато завърши сезонът, ще преценяване докъде и как. Целта е обаче да не загубим последните два мача“, заяви наставникът на Крумовград преди мача с Левски в следващия кръг,

profittips-the best football tips

Четирима основни футболисти ни липсваха, но тези, които влязоха на техните места, се представиха повече от добре и си заслужиха местата в отбора. Концентрирани сме да завършим сезона без загуба. След края на сезона ще преценяваме накъде, как и какво ще правим“, допълни Генчев.

„Не знам дали ще ходя в Левски. Аз съм бивш футболист на Левски и не виждам причина феновете да не ме посрещнат добре. Засега няма нищо, но след края на сезона ще разговаряме. Всеки треньор иска да направи крачка напред. Аз искам да се развивам“, отговори Генчев на въпрос дали ще е новият треньор на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker