ТОПФутболЦСКА-София

Томислав Стипич: Усетих, че моето място е в ЦСКА! Искам да остана в клуба до живот

Днес на пресконференция бе представен новият старши треньор на ЦСКА Томислав Стипич, който подписа договор с клуба за 1+1 години.

„Добре дошли на пресконференцията. Много съм щастлив да съм тук. Вече уча български като уважение към вашата страна и този велик клуб. Поздрави на всички, които обичат ЦСКА. Аз съм хърватин. За мен е по-лесно на родния език и може повече да говоря в детайли“, сподели Стипич на български език.

profittips-the best football tips

„Благодаря на ЦСКА, че показа доверие. Знам къде идвам – в отбор с големи цели. Благодаря на директорите. Нямам търпение да започна да работя с играчите, да усетя съблекалнята и да съм част от клуба. Най-важно е да имаме стабилност. Няма да е лесно. Наясно съм какво се очаква от мен. Надяваме се нещата да протекат по най-добрия начин. Ще дадем всичко от себе си“.

„Бях запознат с презентацията. Водихме подробни разговори по темите. Дойдох, защото ЦСКА е голям клуб с множество фенове, които винаги стоят зад него. Усетих, че това е моето място и искам да съм част от ЦСКА“, отговори хърватинът с германски паспорт.

„Резултатите във футбола са всичко. Останалото е романтика. Бих ви помолил като за начало да ни дадете спокойствие, да имаме търпение. Най-добрите решения се взимат, когато могат да се обмислят, не под натиск. Ще видите, че резултатите ще дойдат“.

profittips-the best football tips

„Чувствам се добре. Чувствам, че попаднах на правилното място. ЦСКА не се нуждае от треньор без визия за бъдещето. Целта е след една година да сме напред. Играта трябва да се подобри. Сигурен съм, че имам добри играчи. Нова атмосфера, нова обстановка, нова енергия. Дългосрочната ни цел е договорът ми 1+1 година да е един от многото. Идеята ми е да съм в ЦСКА до живот и да върна славата на ЦСКА“, сподели новият треньор на „червените“.

„Всички вие, както аз и играчите минахме период през COVID, когато се играеше пред празни трибуни. Нашето желание е, когато феновете се завърнат на стадиона, всички да сме заедно. Нямам търпение да се случи и всички заедно да се борим за победи“.

„Като нов треньор и аз трябва да имам време да свикна с играчите. От самото начало ще бъдат поставени на позициите, на които играят. На тренировките ще изградим нещо с новите играчи и ще се доближим към стила, с който се говореше на презентацията. Няма приятелски мачове за мен, всички трябва да се печелят. От първата контрола трябва да играем атакуващо“, каза Стипич.

„По отношение на музиката, която слушам, зависи от ситуацията. Преди мач нещо по-спокойно. След срещата може и нещо по-младежко. Адаптивен съм. По отношение на футбола не съм адаптивен. Преследваме да не се съобразяваме с тях, а те с нас“, заяви още той.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker