ТОПЦСКА-София

ЦСКА с голямо предупреждение към феновете: Следващото дерби може да се играе без публика!

От ЦСКA излязоха с важно съобщение преди дербито срещу Левски. Както е известно, двата отбора се изправят един срещу друг тази събота от 16,15 часа в мач от 31-ия плейофен кръг на Първа лига. Клубът уведоми привържениците, че нови ексцесии по трибуните ще доведат до крайни мерки и следващият мач. ,между „червени“ и „сини“, да се играе без публика.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на клуба без редакторска намеса:

Важна информация относно Вечното дерби След проведени три дълги срещи между ръководствата на ЦСКА, Левски и БФС, на които бяха предложени редица варианти за сериозни рестрикции, включително присъствието на агитка само на домакинския отбор, в крайна сметка финалното решение остана в клуба домакин.

profittips-the best football tips

И тогава, и сега нашата категорична позиция е, че дерби без фенове не трябва да има, затова и “червени”, и “сини” привърженици ще бъдат допуснати да подкрепят отбора си. Въпреки това изрично подчертаваме, че при наличие на ексцесии по трибуните и хвърляне на бомби и ракети към терена и публиката, последващите действия ще бъдат крайни и има огромна вероятност дербито да се играе изцяло без фенове.

profittips-the best football tips

Вярваме, че разумът ще надделее и Вечното дерби може да бъде празник, а не война с потенциално фатални последици. Обръщаме внимание и на факта, че мерките за сигурност ще бъдат драстични. Ще има два пропускателни пункта, сериозни проверки, допълнителна проверка на билетите, включително и от икономическа полиция.

Всеки, който се опита да внесе непозволени предмети на стадиона и/или да влезе с фалшив билет, има вероятност не само да не гледа мача на живо, но да бъде заведен под наказателна отговорност.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker